vrijdag 22 januari 2021

Alles over Zwijndrecht

NK-kwartfinale turnen jongens-heren O&O

21 maart 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT -  in de aanloop naar het Nederlands kampioenschap individueel toestelturnen heeft de jongens- en herenselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O bij de dit weekend in Alkmaar verwerkte kwartfinale getoond goed op koers te liggen. Op een enkele categorie na kwam de O & O-selectie dit weekend in actie in wist in de volle breedte door te dringen tot de volgende ronde.

Het goed op koers liggen kwam verder goed tot uiting in het behaalde eremetaal. Zeven maal goud, acht maal zilver en vier maal brons werd door de Zwijndrechtse turnclub opgeëist.

Goud werd omgehangen bij Dennis Swinkels (instap 10 – 2de divisie), Jordi Hagenaar (benjamin – talentendivisie), Martin Mange (instap – talentendivisie), Wesley de Haas (intsap – talentendivisie), Paul Vermeulen (junior-II – 2de divisie), Melvin Ornek (senior – eredivisie)

Karl Kosztka (junior-II – eredivisie)

Het zilver kwam in handen van Stefan Raats (senior - 1ste divisie), Tommie van Waveren (junior-I – 3de divisie), Erik Gàl (junior-II – 1ste divisie), Luuk Huernink (instap – talentendivisie), Tom Feddema (pupil – talentendivisie), Sjoerd van Veldhuizen (pupil – 1ste divisie), Bradley Noordzij (pupil 1ste divisie), Danny de Lange (junior-II – 2de divisie)

Het brons ging naar John Legen (senior – 1ste divisie), Alexei Tito (instap – talentendivisie), Dyon Purperhart (pupil – 2de divisie), Axel Quist (senior – eredivisie).

Verder hebben zich voor een volgend treffen geplaats:

Nordin Kool, Ischa Statie, Leon van der Wel, Kevin van Sonsbeek, Björn Bakker, Mike Kranendonk, Damian Manneken, Damian Scheper, Koen Kappetijn, Antwan Put, Viko Bervers, Jordy de Geus, Gijs Zijderveld, Bryan Flach, Paul de Jongh, Roel van der Beek, Danny Hamann, Koen van den Ende, Yuri Visser, Thomas Kok, Thomas van der Helm, Tim Rietberg, Ruben van Beelenm, Ralf Uytdehaag, Boudewijn de Vries, Martijn Kuikman, Shaun Roubos en Mark Feddema.

Lees meer over:

gymnastiek oeno
Deel dit bericht met je vrienden!