zondag 18 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Verdachten na aanrijding aangehouden

14 maart 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Een 19-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht is op 12 maart rond 21.20 uur op de Brugweg aangehouden. Hij botste op het terrein van een tankstation tegen een bromfiets met daarop een 25-jarige man uit Dordrecht. Deze raakte niet gewond en tussen beiden ontstond direct een dreigende situatie waarbij één van de ruiten van de auto vernield werd en er klappen vielen.

De 25-jarige werd aangehouden op verdenking van het vernielen van de autoruit. Vóór de aanrijding vond op de Brouwersdijk in Dordrecht tussen beide verdachten een ruzie om een futiliteit plaats, waarbij beide partijen in een gespannen sfeer uit elkaar gingen. Kort daarna kwamen ze elkaar op het terrein van de benzinepomp weer tegen met de aanrijding tot gevolg. Beiden mannen zijn in verzekering gesteld.

Lees meer over:

aanrijding brugweg brouwersdijk
Deel dit bericht met je vrienden!