zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Conventus laat de punten liggen

14 maart 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Ook in de laatste zaalwedstrijd van het seizoen wist  Conventus niet tot winst te komen. Tegen Good Luck uit Middelharnis waren daar zeker wel mogelijkheden toe. Aan inzet en motivatie heeft het in vergelijking met vorige week zeker niet gelegen.  Het onderlinge verschil in de wedstrijd bedroeg nooit  meer dan 3 doelpunten
.
Bij een 10 – 7 voorsprong leek Conventus de wedstrijd onder controle te hebben. Echter Good-Luck gaf niet op en wist bij 13-13 weer langszij te komen. Tot 17-17 ging de stand gelijk op. Hierna wist Good Luck nog 2 x de korf doeltreffend te vinden en ging dan ook uiteindelijk met een 17-19 overwinning huiswaarts.

Lees meer over:

korfbal sv conventus
Deel dit bericht met je vrienden!