woensdag 19 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Hulpdiensten zoeken naar mogelijke drenkeling

22 februari 2011

ZWIJNDRECHT - Brandweer, politie, KNRM en Rijkswaterstaat hebben op 22 februari uitgebreid gezocht naar een man die mogelijk van de Zwijndrechtse brug was gesprongen. Een fietser zag de man ’s ochtends vroeg bij de reling aan de Zwijndrechtse kant van de brug staan en vertrouwde het niet.

Hij belde 112, waarop de hulpdiensten massaal uitrukten. Ook een ambulance kwam uit voorzorg ter plaatse. In de rivier en aan de oever werd niemand aangetroffen. Op de wal, vlakbij de plaats waar de man in het water terecht zou zijn gekomen, werd wel een nat voetspoor aangetroffen.

Kort na de melding van de getuige zag een andere getuige op enkele honderden meters van de oever een man in kletsnatte kledij lopen. De hulpdiensten besloten daarop het zoeken in het water te staken. De wijkpolitie en Surveillancedienst richten zich nu op het zoeken naar de natte man. Deze is tot op heden nog niet gevonden.

Lees meer over:

drenkeling zwijndrechtse brug
Deel dit bericht met je vrienden!