zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Vier nationale titels en een zilveren medaille voor O&O

14 februari 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Zaterdag heeft de jongens/herenselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O bij de in Dordrecht gehouden Nederlandse kampioenschappen groepsspringen  beslag weten te leggen op vier nationale titels en een zilveren medaille.
De heren-junior-ploeg bestaande uit Ruben van Beelen, Paul Vermeulen, Koen van den Enden, Danny de Lange, Tim Rietberg, Jens van der Helm, Tommie van Waveren en Ralf Uytdehaag nam twee titels voor zijn rekening. Landskampioen werden deze turners op  het onderdeel minitrampoline-tafel met 19,40 pnt. en pegasus-plank met 18,30 pnt.
De heren-senior-ploeg was samengesteld uit Tim Paans, Roel van der Beek, Stefan Raats, Laurent Romero, Martijn Kuikman, John Legen, Andrew Baas en Frank Thies. Zij pakten de nationale titels op de onderdelen minitramp met 19,10 pnt. en pegasus-minitramp  met 23,30 pnt.  Het zilver kwam tot stand op het onderdeel pegasus-plank. Hierbij was de score 22,30 pnt.

Lees meer over:

o&o
Deel dit bericht met je vrienden!