vrijdag 16 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Conventus verliest nu wel van Harga

7 februari 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - In de uitwedstrijd tegen Harga wist Conventus ditmaal niet te winnen. Voor beide teams stonden er vrijwel geen belangen meer op het spel. Harga ging flitsend van start en bereikte al snel een 5-1 voorsprong. De onderlinge marge bleef een groot deel van de wedstrijd 4 doelpunten. Bij rust was het dan ook een 9-5 in het voordeel van de thuisploeg. Door het missen van vele kansen liep Harga steeds verder uit. De wedstrijd eindigde dan ook met een 15-7 nederlaag.

Blije gezichten waren er wel bij de reserves van Conventus na de wedstrijd tegen de reserves van Harga. In het onderlinge treffen tussen de nummers 1 en 2 wist dit team wel te winnen. Na een 2-5 ruststand wist Conventus uiteindelijk met 4-9 te winnen. Door dit resultaat heeft Conventus 2 met nog 3 te spelen wedstrijden nu een voorsprong van 5 punten op Harga 2, dat 1 wedstrijd minder speelde, en zijn de kampioenskansen dus toegenomen.

Lees meer over:

korfbal sv conventus
Deel dit bericht met je vrienden!