zaterdag 5 december 2020

Alles over Zwijndrecht

Beveiligingsmedewerker bedreigd: man aangehouden

6 februari 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Een 22-jarige man uit Capelle aan den IJssel is op 5 februari op de Brabant aangehouden. Een beveiligingsmedewerker van het winkelcentrum aldaar had hem even daarvoor de toegang tot het winkelcentrum ontzegd, omdat hij zich daar met een stel vrienden vervelend ophield. De verdachte wilde toch het winkelcentrum in, waarop de beveiligingsmedewerker hem tegenhield. Er ontstond een worsteling, waarbij het slachtoffer in zijn zij getrapt werd en in zijn gezicht geslagen werd. Met een collega wist het slachtoffer de verdachte uiteindelijk onder controle te krijgen. Deze bedreigde de beveiligingsmedewerker meermalen. Ter plaatse gekomen agenten namen de verdachte mee. Hij is na verhoor heengezonden.

Deel dit bericht met je vrienden!