maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Vrouw gewond na brand in woning aan de Assumburg

15 januari 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Vrijdagmiddag 14 januari is door onbekende oorzaak brand ontstaan op de eerste etage van een woning aan de Assumburg. Buurtbewoners zagen die middag rook uit de woning komen en belden 112. Hierop rukten brandweer, politie en ambulance uit. De brandweer kwam met diverse voertuigen ter plaatse en had de brand binnen korte tijd onder controle. Toch kon ze niet voorkomen dat de woning fors beschadigd raakte. De schade was dermate dat het pand onbewoonbaar werd verklaard. Salvage kwam ter plaatse om het huis af te dichten.
Op het moment dat de brand uitbrak was de 36-jarige bewoonster in het pand aanwezig. De vrouw is door een buurtbewoner uit het pand gehaald. De bewoonster is met ademhalingsproblemen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Bewoners van de naastgelegen panden hebben uit voorzorg hun woning verlaten. Al kort na het blussen konden zij naar hun woning terugkeren.

Lees meer over:

brand assumburg
Deel dit bericht met je vrienden!