maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Henk van Beelen nieuwe gemeentesecretaris Zwijndrecht

11 januari 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Het college van burgemeester en wethouders heeft vandaag Henk van Beelen vanaf 1 januari 2011 benoemd tot gemeentesecretaris van de gemeente Zwijndrecht. Tevens vervult hij de functie van algemeen directeur. Sinds het vertrek van Nico van de Poel, vorig jaar september, heeft Henk van Beelen de functie van gemeentesecretaris naar alle tevredenheid van het college waargenomen.

Henk van Beelen werkt sinds 1998 bij de gemeente Zwijndrecht. Hij heeft de organisatie en regio goed leren kennen als programmamanager, afdelingshoofd en tot voor kort directeur Stad. Het college heeft alle vertrouwen in een goede samenwerking met onze nieuwe gemeentesecretaris.

Deel dit bericht met je vrienden!