zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Albatros 1 en 2 winnen

10 januari 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Het eerste en het tweede team van de Zwijndrechtse korfbalverenging ckv Albatros wisten afgelopen zaterdag te winnen in eigen hal. A1 speelde in eigen hal gelijk.

Albatros 1 moest in 2011 lang wachten op het eerste doelpunt, ze bleven echter hard knokken voor een goed resultaat. Met een 8-5 voorsprong bij rust op het Maaslandse ODO werd uiteindelijk een regelmatige 16-11 overwinning geboekt.

Albatros 2 kwam eveneens uit tegen ODO. Ook het reserveteam mocht eindelijk weer een thuisoverwinning bijschrijven. De ploeg van Elwin Lommers zag Clen Bezemer met een enkelblessure uitvallen, maar desondanks werd ODO 2 in de slotfase op minimale afstand gehouden, 13-12.

Albatros 3 wist niet te winnen van Avanti en verloor de thuiswedstrijd met 8-12. Albatros A1 verspeelde een voorsprong van 8-6 en moest uiteindelijk de punten delen met Swift. De wedstrijd eindigde in een 8-8 gelijkspel. Albatros A2 kwam uit tegen het Rotterdamse OZC A1. Het was een fysiek potje maar de thuisploeg wist wel met 12-9 te winnen. Albatros A3 boekte de eerste nederlaag. Bij Sagitta A2 werd er met 15-14 verloren.

Albatros B1 deed wat het moest doen en won nipt met 6-7 van Sagitta. Ook C1 kwam uit tegen Sagitta en behaalde een punt in de uitwedstrijd, 7-7. Bovendien hoorde C1 dat concurrent Vitesse van Weidevogels verloor. Verder wisten C2, C3 en C4 allemaal te winnen. C2 won met 11-2 van Good Luck, C3 won met 9-0 van Deetos en C4 won met 9-2 van GKV. Albatros D1 blijft ook maar winnen: 13-1 tegen Deetos D2. Ook E1 won dankzij een laat doelpunt van Julia Pruijsen met 3-2 van PKC en behoudt hierdoor de koppositie.

Lees meer over:

korfbal albatros ckv albatros
Deel dit bericht met je vrienden!