maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Overeenkomst woningbouw Havenkant Heerjansdam

6 januari 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Wethouder Aaike Kamsteeg (Ruimtelijke Ontwikkeling) van de gemeente Zwijndrecht en Huibert van Driel, directeur Monshouwer BV, hebben woensdag 5 januari 2011 een overeenkomst getekend voor de realisatie van de eerste fase van het project Havenkant te Heerjansdam.

 De ambitie van het project Havenkant is de transformatie van het bedrijventerrein Gors Noord tot een kwalitatief hoogwaardige woonbuurt met een eigen karakter en een sterke samenhang. Een nieuw woon- en verblijfsgebied dat een eigentijdse aanvulling vormt op de bestaande kern van Heerjansdam. De transformatie zal in een aantal fasen plaatsvinden.

In de eerste fase van het project Nieuw Havenkant gaat projectontwikkelaar Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V. 31 eengezinswoningen bouwen en vier vrije kavels uitgeven.

De woningen in de eerste fase variëren van rijtjes tot twee-onder-éénkapwoningen en de prijzen variëren van € 260.000, - tot € 410.000, - v.o.n. Van Wijnen Dordrecht B.V. verwacht medio 2011te starten met de bouw van de woningen. Geïnteresseerden voor een woning kunnen contact opnemen met Van Spronsen Makelaars (078 681 25 66) of Intrahuis Makelaars (078 677 19 38). Daarnaast is ook via www.nieuwhavenkant.nl de nodige aanvullende informatie beschikbaar.

Deel dit bericht met je vrienden!