zondag 24 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Verdachten van inbraak aangehouden

5 januari 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Twee mannen van 20 jaar uit Spijkenisse zijn op 4 januari rond 02.30 uur in hun woonplaats aangehouden en aan de politie in Dordrecht overgedragen. De arrestatie volgde, nadat diezelfde nacht in een schuur aan het Sweelinckplantsoen in Zwijndrecht  was ingebroken en de inbrekers betrapt waren. Toen agenten gingen kijken, kwamen zij een auto tegen waarvan de kentekenhouder bij de politie bekend is. Toen de politieauto keerde om de bestuurder een stopteken te geven, ging deze er snel vandoor. Er ontstond een achtervolging met hoge snelheden. 

In Barendrecht eindigde de rit, doordat de agenten de auto kwijtraakten. Agenten van de Rotterdamse politie wisten de twee in Spijkenisse te vinden en de mannen zitten vast op het politiebureau in Dordrecht. Het rijbewijs van de bestuurder vanwege zijn verkeersgedrag ingevorderd.

Lees meer over:

inbraak Sweelinckplantsoen
Deel dit bericht met je vrienden!