dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Sv Conventus huldigt jubilarissen en vindt nieuwe sponsor in Schut AV

3 januari 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Gedurende de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van sv Conventus heeft de Zwijndrechtse Korf- en Handbalvereniging zijn jubilarissen in het zonnetje gezet. In totaal werden zeven leden in het zonnetje gezet vanwege hun langdurige lidmaatschap bij de Zwijndrechtse vereniging, terwijl er ook afscheid werd genomen van een aantal vrijwilligers. Daarnaast had de club meer goed nieuws:

Kort voor het nieuwe jaar kon sv Conventus bekendmaken dat het per directe ingang een shirtsponsor heeft gevonden voor het eerste herenhandbalteam. Het team dat dit seizoen sponsorloos op het veld verscheen zal vanaf de eerste competitiewedstrijden van 2011 gesponsord worden door Schut-AV services.

Voor Conventus’ eerste damesteam stond op 2 januari direct de eerste wedstrijd op de planning. In een bekerwedstrijd tegen het in de competitie één klasse hoger spelende DIOS kon het team uiteindelijk de sterke tegenstand niet tegenhouden en verloor met 20 – 11.

Lees meer over:

korfbal sv conventus
Deel dit bericht met je vrienden!