Tweemaal een gouden medaille voor jongens/herenturners O&O in Duiven

13 februari 2017 door Hennie van der Zouw
Tweemaal een gouden medaille voor jongens/herenturners O&O in Duiven

ZWIJNDRECHT - In de aanloop naar het Nederlands kampioenschap is een deel van de jongens / herenselectie van de Zwijndrechste Gymnastiekvereniging O & O goed van start gegaan. Bij de in Duiven gehouden achtste finale van de 3de divisie wisten de mannen beslag te leggen op tweemaal goud, eenmaal zilver en tweemaal brons.

Het eerste goud kwam op naam van Bodi Winkler. Hij wist in de jeugdcategorie met 65,85 punten als eerste uit de strijd te komen. Zijn ploeggenoot Jelle van der Zouwen pakte daarbij met 64,90 punten het brons.

Het tweede goud werd opgeëist door Jelle van de Lans in de junior-II-klasse. Zijn score bedroeg 68.35 punten. Leon van der Wel eindigde in deze zelfde klasse met 65,70 punten op de achtste plaats.
Bij de instappers turnde Joëwi Edhie Hoessein met 105,10 punten zich knap naar het zilver. Viktor Koonings liet zich met 95,35 punten bij de pupillen het brons omhangen.

Verder drongen door tot de kwartfinale Salaheddine Benchikhi, Daan Eshuis (beiden pupil) en Martin Vrielink (senior).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.