woensdag 14 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Korfballers Albatros luiden het jaar uit

26 december 2010 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Geen competitiekorfbal, maar toch voldoende activiteiten aan het einde van 2010 voor de korfballers van Albatros. Op 18 december was de kantine omgetoverd tot Club New York en vermaakten zo’n 350 gasten zich prima bij het jaarlijkse Kerstgala. Fantastisch hoe iedereen zich weer uitgesloofd had om er tiptop uit te zien.
De laatste week van 2010 wordt gevuld met wat onderlinge oefenpartijen en op woensdag 29 december staat de Gerard Los Vaardigheidsdag op het programma. De gehele dag gaan korfballers van de hele jonge welpen tot en met de oudere senioren zich bekwamen in korfbalvaardigheden in de hoop de wisselbeker te kunnen bemachtigen.
De activiteiten vinden plaats in de eigen Develsteinhal.
De zaalcompetitie wordt vervolgd op zaterdag 8 januari 2011.

Lees meer over:

korfbal albatros ckv albatros
Deel dit bericht met je vrienden!