woensdag 14 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Aanhoudingen onderzoek poging beroving in Pietermantunnel

24 oktober 2010 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - De politie heeft twee aanhoudingen verricht in een onderzoek naar een poging beroving. De tweede aanhouding gebeurde op zaterdag 23 oktober 2010. Het incident zelf vond plaats op donderdagmiddag 21 oktober 2010 bij de Pietermantunnel in Zwijndrecht. Een 14-jarige jongen uit Hendrik-Ido-Ambacht werd daar door iemand van achteren aangevallen. Deze verdachte probeerde de portemonnee van het slachtoffer te stelen. Het lukte niet waarop de verdachte ervandoor ging. Kort hierop volgde de aanhouding van deze verdachte, een jongen van 14 jaar uit Hendrik-Ido-Ambacht. Verder onderzoek door de recherche leverde een tweede verdachte op, een 17-jarige jongen uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Lees meer over:

aanhouding pietermantunnel
Deel dit bericht met je vrienden!