woensdag 14 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Vrouw aangehouden na confrontatie in supermarkt aan de Kort Ambachtlaan

17 oktober 2010 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Een 34-jarige vrouw uit Zwijndrecht is op zaterdagmiddag 16 oktober aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een onenigheid met een 36-jarige plaatsgenote. De twee kwamen elkaar tegen in een supermarkt aan de Kort Ambachtlaan waarbij de vrouw boos werd toen de 36-jarige zich omdraaide en tegen het winkelkarretje van de 34-jarige vrouw liep. De vrouw zocht korte tijd later opnieuw de confrontatie op.
Zij gaf de 36-jarige vrouw een klap in het gezicht waarna deze flauw viel. De verdachte liep daarna de winkel uit om weg te gaan, maar kwam terug toen ze zag dat haar kenteken werd genoteerd. Met beiden is een gesprek gevoerd waarbij de 36-jarige vrouw aangifte deed.

Deel dit bericht met je vrienden!