woensdag 14 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Meiden aangehouden op de Merelstraat

4 september 2010 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Twee Zwijndrechtse meiden van 15 en 17 jaar zijn op 3 september rond 22.30 uur op de Merelstraat aangehouden. Ze zouden eerder die avond op het Fazantplein stennis geschopt hebben door te schelden en lawaai voor tien te maken.

De meiden hadden bij een woning aangebeld en vroegen een daar wonende leeftijdgenote naar buiten te komen. Toen deze dat niet wilde, begon het schelden. De moeder van het meisje dat niet naar buiten wilde, sprak meiden aan. Ze kreeg een klap en een zgn knietje. Een toesnellende broer van het meisje kreeg ook een klap en ook een buurvrouw die op het lawaai afkwam kreeg een knietje. Uiteindelijk gingen de meiden weg, maar de gewaarschuwde agenten hadden hen snel te pakken. Beiden zijn ingesloten.

Lees meer over:

aanhouding merelstraat
Deel dit bericht met je vrienden!