donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Zonnige Actiemarkt Zwijndrecht levert ruim 19000 euro op

4 september 2010

ZWIJNDRECHT - Op de hoek Burgemeester Jansenlaan / Laurensvliet organiseerde de Gereformeerde Gemeente Zwijndrecht op zaterdag 4 september 2010 haar tweede grote Actiemarkt.  De opbrengst van deze actiemarkt is bestemd voor de zending en de geplande verbouwing van het kerkgebouw.

Er was een grote braderie met ruim 60 kramen en en grote rommelmarkt. In de aula van het LOC@ was een veiling en kon men genieten van een ruim aanbod van snacks en lekkere hapjes. Voor de kinderen was er een groot kinderplein met een knutselhoek en springkussens. 
In de kerk kon men luisteren naar diverse orgelspelen en een kinderkoor.

's Morgens liep het vooral storm bij de kramen van de rommelmarkt, maar eigenlijk was het de hele dag goed druk geweest. Ook het mooie zonnige weer werkte goed mee. Uiteindelijk was er een mooie opbrengst van ruim 19.000 euro!


De markt met het gebouw van de Gereformeerde Gemeente

Tientallen ballonnen zijn de lucht in gegaan

Een echte glasblazer

De knutselhoek voor de kleintjes
 
De markt gezien aan beide zijden van de Laurensvliet

De grote veiling

Het treintje voor de kinderen

Voor meer informatie, zie www.gemeentebreedbouwen.nl

Foto's en tekst: Hans Huisman

Deel dit bericht met je vrienden!