woensdag 14 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Verdachte vrouwen aangehouden

24 augustus 2010 (door Hans Huisman)

ZWIJNDRECHT – Twee vrouwen van 20 en 24 uit Frankrijk en ’s-Gravendeel zijn op 23 augustus om 18.15 uur op de Kamerlingh Onnesweg aangehouden. Agenten zagen hen in Dordrecht in een auto met een Frans kenteken rijden en controleerden het kenteken. Daaruit bleek dat de auto in verband kon worden gebracht met drugsrunners. De automobilist kreeg een stopteken en de auto werd uit eindelijk in Zwijndrecht aan de kant gezet. Er werd in de auto geen drugs aangetroffen. Wel een aanzienlijke hoeveelheid cosmetica en aanverwante producten. Ook hadden de vrouwen een geprepareerde tas bij zich waarmee doorgaans winkeldiefstallen worden gepleegd. De cosmetica werd in beslag genomen en de vrouwen aangehouden. Ze zijn in verzekering gesteld.

De recherche doet nog onderzoek naar de herkomst van de in beslaggenomen cosmetica en aanverwante producten. Gezien de soort, de hoeveelheid en de waarde ligt het voor de hand te denken dat de goederen van diefstal uit een parfumerie afkomstig zijn. Bij de politie is nog geen aangifte van een dergelijke diefstal uit een dergelijke winkel(s) bekend. Zij hoopt dan ook dat gedupeerde(n) zich willen melden. Dat kan op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) en men kan vragen naar de Recherche in Dordrecht.
 

 

Deel dit bericht met je vrienden!