donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

20 jaar zonder rijbewijs

17 augustus 2010 (door Hans Huisman)

ZWIJNDRECHT - Een 36-jarige automobilist uit Zwijndrecht is op 16 augustus op de Dollard aangehouden. Agenten zagen hem daar rijden en wilden hem controleren. De man stopte snel zijn auto en rende weg naar het winkelcentrum. Daar rende hij een winkel in en wist hij te ontsnappen door aan de achterkant het winkelpand te verlaten. Het signalement van de man was bekend en hij werd binnen de kortste keren alsnog in de buurt aangehouden.

Hij reed naar eigen zeggen al sinds zijn zestiende zonder rijbewijs, twintig jaar dus. Hij had ook geen identiteitsbewijs bij zich. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt en hem na verhoor in vrijheid gesteld, met de belofte dat de volgende keer zijn auto in beslag genomen wordt.

Lees meer over:

aanhouding walburg dollard
Deel dit bericht met je vrienden!