donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Verdachten van vernieling aangehouden op de Koninginneweg

5 juni 2010 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Een 49 jarige man uit Enschede en een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn op 4 juni, even voor middernacht, op de Koninginneweg aangehouden. De twee waren bij een kennis van één van hen in Zwijndrecht op bezoek geweest en kwamen daarna tot de ontdekking dat ze geen slaapplaats hadden. Eén van hen vernielde de ruit van leegstaand pand aan de Koninginneweg. Dat werd gezien en de politie werd gebeld. Agenten troffen het tweetal op de bovenverdieping aan. Kennelijk had een van hen zich verwond bij de vernieling van de ruit, want hij bloedde aan zijn hand. De twee zijn naar het politiebureau overgebracht om daar hun roes uit te slapen, want beiden waren dronken.

Deel dit bericht met je vrienden!