dinsdag 11 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Poging beroving: politie zoekt getuigen

24 mei 2010 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - In de nacht van zaterdag op zondag 23 mei is een poging gedaan tot beroving van een 34-jarige man uit Zwijndrecht. De man, eigenaar van een snackbar aan de Mesdagstraat, sloot rond 01.00 uur zijn zaak af. Toen hij aan de overkant van de straat liep, kwam er plots een jongen met een vuurwapen gelijkend voorwerp op de man aflopen. De jongen bedreigde de eigenaar van de snackbar en vroeg om geld. Vervolgens ontstond een worsteling tussen beide, waarna de jongen wegrende in de richting van de Jeroen Boschlaan.

Het betrof een jongen van ongeveer 16 jaar oud,1.70 m lang met een slank postuur. Hij droeg een donkere of zwarte jas met een capuchon over het hoofd. De politie sluit niet uit dat er meer personen bij de poging tot beroving betrokken waren.
De politie stelt een onderzoek in naar het incident. Mensen die iets van de poging tot beroving hebben gezien of meer informatie hebben, worden verzocht om contact op te nemen met de politie via telefoon: 0900-8844.

Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Deel dit bericht met je vrienden!