zaterdag 17 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Albatros bereidt zich voor op korfbalkampioenen

24 mei 2010 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Met al twee kampioenen op zak maken de korfballers van het Zwijndrechtse Albatros zich op voor nog meer huldigingen. Na de titels van senioren 4 en 8 maken ook A2, A3 en A5 nog kans op de 1e plaats en zijn ook bij de B-, C-en D-jeugd van de club nog een flink aantal teams die aanspraak kunnen maken op het kampioenschap. Zaterdag 29 mei a.s. zullen al wat beslissingen gaan vallen.

Albatros 1 speelt a.s. zaterdag thuis op sportcomplex Develstein tegen Antilopen en heeft nog een kleine kans op promotie. De 3e plek op de ranglijst immers geeft recht op promotie naar de Hoofdklasse.

Het afgelopen Pinksterweekend stond in het teken van het jaarlijkse jeugdkamp. Mede dankzij het mooie weer konden ruim 160 kinderen en de leiding genieten van een gezellig weekend in het Brabantse Boxtel.

Lees meer over:

korfbal albatros
Deel dit bericht met je vrienden!