dinsdag 11 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Aangehouden voor rijden onder invloed op de Burgemeester Bruinelaan

22 mei 2010 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Een 25-jarige man uit Zwijndrecht is in de nacht van vrijdag op zaterdag 22 mei aangehouden voor het rijden onder invloed. Agenten zagen de man rijden over de Burgemeester de Bruinelaan toen zij hem staande hielden voor een routinecontrole. Uit een blaastest die werd afgenomen, bleek dat de man onder invloed achter het stuur zat.

Tevens bleek de man niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en een ontzegging te hebben voor de rijbevoegdheid. Hierop is de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar werd met een ademtest een promillage van 2,1 gemeten, bijna vier keer zoveel als is toegestaan. De man is verhoord en is later die nacht heengezonden met een rijverbod. Zijn voertuig is in beslag genomen.

Deel dit bericht met je vrienden!