dinsdag 11 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Een boom voor Xiejezo

1 mei 2010 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Donderdag 30 april is er een boom een rode esdoorn geschonken aan Wijkcentrum Xiejezo. Door een bijdrage van Wijkplatform Noord en een kleine bijdrage van Welzijnsstichting Diverz werd deze geplaatst en afgelopen donderdag officieel geschonken aan Xiejezo met een woord van de Voorzitster Wil Rietveld. Een bordje daarbij werd onthuld door Sedat Küs en Rene van Limborg
van Welzijnsstichting Diverz waar het wijkcentrum onder beheer is.
 
Eerder heeft er ook een boom gestaan maar die was helaas dood gegaan en was de vraag van de vrijwilligers of er niet een nieuwe boom geplaatst kon worden waar ze als het warm is lekker onder konden gaan zitten. De boom zal nog even moeten groeien maar dan zal het in de toekomst weer kunnen.
 
Foto: Petra Verhoeven

Lees meer over:

diverz wijkcentrum xiejezo
Deel dit bericht met je vrienden!