woensdag 14 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Vijf verdachten aangehouden in groot drugsonderzoek

27 april 2010

ZWIJNDRECHT - In een onderzoek naar drugshandel hebben agenten van de Politie Zuid-Holland-Zuid op 26 april in totaal vijf mannen aangehouden. Het gaat om verdachten uit Dordrecht in leeftijd variërend van 24 tot 33 jaar. In vijftien panden in Dordrecht in een onderzoek ingesteld, waarbij onder meer documenten, materiaal voor het inrichten van een hennepkwekerij, een groot geldbedrag en twee vuurwapens in beslag zijn genomen. Ook werden voor nader onderzoek tien auto’s in beslaggenomen. Er werden vijf hennepkwekerijen aangetroffen met in totaal ongeveer 1000 planten. Alle verdachten zijn in verzekering gesteld en de politie zet het onderzoek voort.

Deel dit bericht met je vrienden!