donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

De regen was de spelbreker op de eerste veldzaterdag bij Albatros

5 april 2010 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Albatros speelde zaterdag haar eerste voorjaarscompetitie wedstrijd tegen Oranje wit. Oranje Wit is de hekkensluiter in overgangsklasse B, waar Albatros 3e staat. In de 1e helft ging het voorspoedig voor Albatros en Albatros wist dan ook de rust in te gaan met een voorsprong van 3 punten(9-6). Door hevige regenval was er een extra lange rust, waarbij met trekkers het veld weer speelklaar werd gemaakt. Deze rust deed Albatros echter geen goed. Albatros verloor concentratie terwijl Oranje Wit steeds zuiverder werd. De voorsprong was dan ook al snel weg. Oranje Wit liep steeds verder uit en het lukte Albatros niet om de concentratie terug te krijgen. En zo ging Oranje Wit er met de punten vandoor(12-18). Tijdens de rust van eerste, was er nog een spektakel, er werd een stukje opgevoerd om het jeugdkampthema bekend te maken.

Het tweede team van Albatros wist ook niet te winnen tegen het lager geplaatste Maassluis 3(13-14).

Wel was er winst voor de eerste 3 junioren teams. A1 wist in een spannende wedstrijd in de stromende regen van het hoger geplaatste OVVO/De Kroon te winnen(15-14), een knappe prestatie. A2 won van HKC met 10-4 en A3 wist in een uitwedstrijd bij PKC gemakkelijk te winnen(3-13).

B1 wist ook niet te winnen, ondanks een snelle voorsprong(1-0), van Vitesse B1(9-6).

Opvallend was dat alle spelende D-teams hebben gewonnen, waarbij D1 er bovenuit stak met een 12-4 overwinning op Sagitta D1.

Volgende week speelt het vlaggenschip tegen de koploper Vriendenschaar en speelt het tweede tegen het lager geplaatste Nieuwerkerk.

Lees meer over:

korfbal albatros ckv albatros
Deel dit bericht met je vrienden!