donderdag 28 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Ict-studenten gaan inwoners Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht helpen

2 april 2010 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht kunnen vanaf deze week een ict- of informaticastudent thuis laten komen om te helpen met de computer en andere digitale apparaten. De organisatie Studentaanhuis.nl start haar werkzaamheden in deze stad met onder andere studenten van het Da Vinci College in Dordrecht en het Radius College in Breda. Het pas vorig jaar begonnen en snel groeiende bedrijf is al in ruim 70 steden en randgemeentes aanwezig en wil medio 2010 in heel Nederland haar diensten aanbieden.

Hulp bij computerproblemen is niets nieuws, maar Studentaanhuis.nl gaat verder. De studenten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en willen met veel enthousiasme hun kennis delen. Tijdens hun werkzaamheden leggen de studenten ook graag uit wat zij precies doen. Zo leert u er zelf ook nog iets van.

Les geven
Naast het oplossen van uw digitale vragen en problemen, geven de jongens en meiden u ook graag persoonlijk op uw eigen computer les. Hierbij gebruiken zij geen standaard lesmodule, maar gaan ze in op uw specifieke vragen en wensen.

Voorfietskosten
Jan Morriën, oprichter van Studentaanhuis.nl: ”Wij zijn hard op weg om heel Nederland te voorzien van goede service voor een betaalbare prijs en bieden ict-studenten daarmee een leuke, goed betaalde bijbaan in hun eigen vakgebied. Voor een tarief van € 9,- voorfietskosten en € 9,- per half uur, lossen de studenten vrijwel alle, voor vele van ons onoplosbare problemen met gemak op.

We merken dat veel van onze klanten graag persoonlijke hulp aan huis willen. Ze vinden het prettig om in hun eigen omgeving van de studenten te leren. Daarnaast zijn er veel mensen, die geen tijd of zin hebben de muziek van hun computer op de audio-installatie aan te sluiten, de gebruiksaanwijzing van hun nieuw mobieltje te lezen of een back up te maken van al hun bestanden. Hier komt de overvloedige kennis van onze studenten goed van pas.”

Wie gebruik wil maken van de kennis van de studenten wordt lid bij Studentaanhuis.nl (€9,- voor het 1e jaar). Men kan vanaf heden via 0900 200 1212 (50 cpm) de hulp van studenten inroepen. Meer informatie is te verkrijgen op www.studentaanhuis.nl.

Lees meer over:

student aan huis
Deel dit bericht met je vrienden!