Monday 20 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Vriendenkring beeldenpark Drechtoevers organiseert bijeenkomst

26 maart 2010

ZWIJNDRECHT - De stichting vrienden van het beeldenpark organiseren een vriendenavond op donderdag 15 april. Een aantal liefhebbers van het beeldenpark aan de rivier in Zwijndrecht en Papendrecht heeft het initiatief genomen om de vriendenkring nieuw leven in te blazen. Ze willen graag onderzoeken of er genoeg belangstellenden zijn die genieten van de eigentijdse beeldende kunst en dat met plezier met elkaar willen delen.

Daarbij denken ze aan een jaarlijkse activiteit  in het park. Excursies aan en naar andere beeldenparken of onder andere bijeenkomst met een interessant thema of het bezoek aan een atelier van beeldende kunstenaars.
Op 15 April de vrienden van het beeldenpark in oprichting een avond over beeldende kunst.
Sprekers zijn Maaike van de Wiel van het Centrum voor Beeldende Kunst Dordrecht en Roel Teeuwen, beeldend kunstenaar en bestuurslid van het beeldenpark. Roel Teeuwen zal vertellen over de toekomst van de plannen in Zwijndrecht en Dordrecht.

De organisatie van de avond wil vooral nagaan wat een vriendenclub kan betekenen.
Heeft U belangstelling voor de activiteiten van de vriendenkring of wilt U lid worden actief meewerken dan kunt U dat aangeven. Via een email aan vrienden@beeldenparkdrechtoevers.nl kan u terecht voor vragen en opmerkingen of Uw gegevens. Mensen die de avond van 15 april willen bezoeken kunnen dat via deze mail ook aangeven maar wel liefst voor 1 april.

De avond begint om 19.30 uur met de inloop in de vergulde Swaen aan de Rotterdamseweg 53-55 in Zwijndrecht terwijl de avond start om 20.00 uur. Vanwege het beperkte aantal plaatsen wordt U gevraagd zich aan te melden.
De initiatiefgroep bestaat uit An van der Hoek (oud-wethouder), Henk te veldhuis (ondernemer), Jan van der molen (oud- leerkracht) en Maarten van den Heuvel.
 

Deel dit bericht met je vrienden!