Monday 20 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Inbraak bouwmarkt aan de Ter Steeghering

20 maart 2010 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - In de nacht van donderdag op vrijdag 19 maart hebben onbekenden omstreeks 02.30 uur ingebroken in een bouwmarkt aan de Ter Steeghering. De bedrijfsleider was ter plaatse voor een storing aan de brandmelder toen hij een slijplucht rook en brokstukken van het plafond op de trap naar het kantoor zag liggen. Toen hij naar buiten ging en met zijn auto op de kruising Ter Steeghering met de Langeweg parkeerde, zag hij drie mannen via de achterzijde van de bouwmarkt wegrennen. Twee van hen renden via het water de tuin in van een woning aan de overkant van de Langeweg. De politie stelde direct een onderzoek in maar kon de drie niet lokaliseren. Vermoedelijk hebben de mannen de kluis willen stelen, mogelijk doordat de bedrijfsleider hen stoorde is dit niet gelukt. De technische recherche zal een onderzoek instellen naar mogelijke sporen van de verdachten. Mensen die omstreeks genoemd tijdstip iets verdachts hebben gezien of andere informatie hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Deel dit bericht met je vrienden!