Saturday 18 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Verkeersongeval op de Kerkweg

20 maart 2010 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Op de Kerkweg heeft op donderdagavond 18 maart omstreeks 22.15 uur een verkeersongeval plaatsgevonden. Een 29-jarige automobilist uit Rotterdam reed met zijn bestelauto de kruising met de Buizerdstraat op en zag een personenauto vanuit het Fazantplein het kruisingsvlak op rijden. De bestuurder van deze auto, een 32-jarige man uit Ede, stopte niet bij de haaientanden  waarna het ongeval ontstond. Volgens getuigen bleek de man uit Ede enkele momenten voor het ongeval al gevaarlijk rijgedrag te vertonen en reed hij met hoge snelheid de kruising op. In de auto van de man werden diverse medicijnen gevonden die van invloed kunnen zijn op het rijgedrag. Het kentekenbewijs van de man werd na verhoor ingevorderd. Vanwege nekklachten die de 29-jarige Rotterdammer bleek te hebben, moest de brandweer ter plaatse komen om de auto open te knippen. De man is ter observatie naar het ziekenhuis gebracht.

Lees meer over:

verkeersongeval kerkweg
Deel dit bericht met je vrienden!