donderdag 28 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Trouwinformatiedag in gemeentehuis

13 februari 2010 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - De gemeente Zwijndrecht organiseerde op zaterdag 13 februari 2010 samen met diverse ondernemers een trouwinformatiedag in het gemeentehuis Zwijndrecht. Deze dag stond in het teken van alles wat met trouwen te maken heeft.

Van bruidsmodeshows, een trouwbeurs tot en met een tentoonstelling van trouwlimousine en trouwkoets op het Raadhuisplein.  Gemeente en ondernemers organiseerde de informatiedag om iedereen die trouwplannen heeft de mogelijkheid te bieden zich goed te informeren en te laten inspireren. De trouwinformatiedag vond plaats in het gemeentehuis van Zwijndrecht, Raadhuisplein 3. De dag werdt opgeluisterd door diverse optredens, waaronder  Lou Prince.  Daarnaast werd de unieke mogelijkheid geboden om te speeddaten met trouwambtenaren.


Bruidshows

Uitgebreide informatie over trouwzalen

Stand met trouwreportages

Stand met trouwringen

De Zwijndrechtse Lou Prince verzorgde optredens en presenteerde de bruidsshows

Foto's: Ad van herk 

Lees meer over:

trouwen trouwdaginformatiedag
Deel dit bericht met je vrienden!