donderdag 28 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Kledingreparatie specialist Melissa levert service

2 februari 2010

ZWIJNDRECHT - Het was aangenaam binnenlopen bij Melissa kledingreparatie en stomerij. Vriendelijk was de ontvangst in het kleine naai- en reparatieatelier waar het vol hing met uit te voeren en uitgevoerde reparatieopdrachten van kleding. Het in Winkelcentrum Noord gevestigde bedrijf bestaat uit Turkse mannen die daar ijverig hun werk uitvoeren. Met een simpele vraag over een losgeraakt zoom door een autohandel van de leren winterjas werd niet moeilijk gedaan. Een winterjas missen is op dit moment niet echt prettig. De eigenaar vroeg aan een van de herstellers of hij dat even tussendoor wilde doen. Zonder enig probleem of gemor pakte deze de jas tussendoor aan. Hij zocht er de juiste kleur garen bij wisselde die even op de machine en naaide de zoom professioneel vast.

Bij de vraag wat de kosten waren was de opmerking: ”service”. Dat is beslist wel opmerkelijk in een maatschappij waar alles betaalt moet worden. "Het zijn vooral de mannelijke Turken die als kleermaker het werk doen", vertelde de eigenaar. Vrouwen werken meer in de confectieateliers. Leuk was ook te horen hoe een kind met een gezellige opmerking met moeder binnenstapte en blij de gerepareerde kleding kwam halen.

Dit kenmerkt toch wel de vriendelijkheid en de waarde van het bedrijf Melissa in de Noord. De eigenaar gaf aan dat er veel mensen kwamen en blij waren dat zij daar gevestigd waren.
Wie zijn kleding een tweede kans wil geven en er netjes en verzorgd bij wil lopen, kan dus terecht in winkelcentrum Noord aan de Burg. Jansenlaan  51 a. En als service terug bij deze een dankbetuiging op Zwijndrecht.net!

Deel dit bericht met je vrienden!