dinsdag 20 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Kandidaten verkiezing Heerjansdam gezocht

20 januari 2010

ZWIJNDRECHT - Wilt u meepraten over de toekomst van Heerjansdam? Voelt u zich betrokken bij de leefbaarheid in Heerjansdam? Dan is de Dorpsraad iets voor u! Meldt u aan als kandidaat voor de verkiezing van de Dorpsraad Heerjansdam op 3 maart 2010.

De leden van de Dorpsraad zetten zich in om de leefomgeving in Heerjansdam te verbeteren. Dit kunnen zeer uiteenlopende zaken zijn: van hondenpoep tot bestemmingplannen, van jeugdwerk tot verkeersveiligheid en van wandel- en fietsroutes tot meepraten over nieuwbouwprojecten.

Aanmelden

De Dorpsraad heeft zeven (nieuwe) leden nodig. Stelt u zich verkiesbaar? Of kent u iemand die hiervoor geknipt zou zijn? Als kandidaat moet u minimaal 18 jaar zijn, de Nederlandse nationaliteit hebben en in Heerjansdam wonen.

Wilt u meer weten of wilt u zich kandidaat stellen? Neem contact op met afdeling Publiekszaken via telefoonnummer 14 078 of via gemeente@zwijndrecht.nl. Aanmelden kan tot dinsdag 26 januari 2010, uiterlijk tot 15.00 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!