donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Albatros begint jaar rustig

4 januari 2010 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Met een klein wedstrijdprogramma bij de jeugd is de  korfbalvereniging Albatros aan het jaar 2010 begonnen. In totaal stonden er op zaterdag 2 januari 16 wedstrijden gepland en de koplopers B4 en C3 maakten geen fout tegen respectievelijk 11-0 tegen Olympia  B1 en 3-10 bij Merwede C2. Ook was er winst voor C5, D3, DM5 en F2.


A.s. zaterdag gaat de zaalcompetitie in volle omvang verder met thuiswedstrijden in de Walburg- en Sophiahal en vanaf 13.45 uur in de eigen Develsteinhal.


Belangrijke uitwedstrijden voor senioren 1 en 2 bij GKV in Gorinchem. De selectie van Michel Koppelaar moet langzamerhand wel wat punten gaan sprokkelen en waarom het jaar niet meteen goed beginnen?? A1 reist af naar Leiden om Pernix A1 te bestrijden en A2 en B1 ontmoeten respectievelijk ONDO (M) A1 (thuis 18.00 uur) en GKV (uit in Gorinchem).

Lees meer over:

korfbal albatros ckv albatros
Deel dit bericht met je vrienden!