zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Sv Conventus huldigt jubilarissen en vrijwilligers

4 januari 2010 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie heeft sv Conventus afgelopen zaterdag zijn jubilerende leden en vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Vlak voordat de nieuwjaarsreceptie overging in een feestavond overhandigde voorzitster Janny de Jong vier jubilarissen een jubileumspeldje, waarna de jubilarissen die al 25 jaar lid waren tevens een oorkonde en een KNKV speldje ontvingen. Vervolgens werden vrijwilligers die recent hun functie neer hebben gelegd met een bos bloemen bedankt voor hun waardevolle inbreng binnen de vereniging. Uiteindelijk werden ook twee leden gehuldigd voor het behalen van hun scheidsrechterdiploma. Beide kersverse scheidsrechters hadden eerder al een trainingspak en een fluit van de vereniging ontvangen.

Niet alleen leden vieren dit jaar hun jubileum, ook voor sv Conventus als vereniging is het later dit jaar feest. De vereniging die op 1 juli 2005 is ontstaan uit korfbalvereniging Zwijndrecht en handbalvereniging Walburg ’75 viert komende zomer zijn eerste lustrum. Voor dit heugelijke feit is een speciale commissie in het leven geroepen, dat dit feest onder leiding van Ilonka Luksen zal organiseren.

 

Jubilerende leden:
Thomas Streefkerk (12 ½ jaar lid)
Denise Coenraad (12 ½ jaar lid)
Daniëlle Winters (25 jaar lid)
Miranda ’t Hart (25 jaar lid)

Gehuldigde vrijwilligers:
Vincent van Gool (Website PR commissie)
Raymond v.d. Staaij (Sponcom Develstein)
Joke Heij (Korfbal Technische Commissie)
Hannie Pellikaan (Korfbal Technische Commissie)
Jurgen Hol (Website PR, Korfbal Technische Commissie)
Ilona Schreuders (Korfbal Technische Commissie)
Gertjan Dijk (Korfbal Technische Commissie)
Miranda ’t Hart (Bestuur Activiteiten Commissie)
Ferry v.d. Broek (Financiële Commissie)

Geslaagde scheidsrechters:
Lindsey van Toorn
Hans Bakker

Deel dit bericht met je vrienden!