woensdag 14 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Doorgereden na botsing op A16

4 januari 2010 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Een 53-jarige autobestuurder uit Zevenbergen is aangehouden omdat hij doorgereden is na een aanrijding. Op zaterdagmiddag 2 januari 2010 reed een 50-jarige man uit Zwijndrecht over de rijksweg A16 bij Zwijndrecht. Plotseling botste een bestelbus tot twee keer toe achter op de auto van de 50-jarige. Deze volgde de bestelbus en waarschuwde de politie. Agenten hielden de 53-jarige bestuurder aan. De bestelbus van hem was aan de voorkant flink beschadigd. De verdachte vertelde dat hij waarschijnlijk niet lekker was geworden en wist zich van de aanrijding niets te herinneren. De politie vorderde zijn rijbewijs in.

Lees meer over:

A16 botsing aanhouding
Deel dit bericht met je vrienden!