zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Bewegen met Fitty Fit!

22 december 2009

ZWIJNDRECHT -In samenwerking met Sportservice Zuid-Holland zijn sinds begin november twee enthousiaste groepen gestart met het bewegingsproject Fifty Fit. Fifty Fit is een sportstimuleringsproject voor minder actieve mensen in de leeftijd van 55 tot 65 jaar.

Onder leiding van deskundige begeleidsters wordt er een uurtje per week gesport. Na afloop is er gelegenheid om samen een kopje koffie te drinken. Op dinsdagochtend is er van 10.30 tot 11.30 uur een groep actief in de gymzaal van O&O aan de Uilenvliet. Op woensdagavond is er een groep aan het bewegen in de gymzaal van Xiejezo (Grote Beerstraat) van 19.00 tot 20.00 uur.

Meedoen?

Behoort u tot de doelgroep en wilt u ook graag meedoen? In beide groepen zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. U bent van harte welkom om mee te bewegen. Voor meer informatie kunt u terecht bij Karin de Jong (Uilenvliet) via telefoonnummer (0180) 51 53 49 of bij Ellen Breedveld (Xiejezo) via telefoonnummer (078) 612 07 88.

Lees meer over:

xiejezo o&o uilenvliet fifty fit
Deel dit bericht met je vrienden!