dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Heerjansdam na strafschoppen uitgeschakeld in beker

27 oktober 2009 (door Ad van Herk)

HEERJANSDAM - ASWH heeft vanmiddag met de hakken over de sloot de derde ronde van de districtsbeker Zuid I bereikt. De Ambachters wonnen de derby bij Heerjansdam na strafschoppen. Nadat de ploeg in de reguliere speeltijd niet overtuigend speelde, werd de noodzakelijk geworden penaltyserie wel overtuigend gewonnen. Alle ASWH'ers scoorden, waar geen enkele Heerjansdammer het net wist te vinden.

Vooraf was er al veel gezegd en geschreven over de derby en dan met name over de loting. Als het aan Heerjansdam-voorzitter Janus van Peenen had gelegen, hadden beide ploegen elkaar vanmiddag nog niet getroffen. Hij wilde graag een nieuwe loting, maar die kwam er niet en zo trapten Heerjansdam en ASWH om half drie gewoon af. Erg druk was het helaas niet, al zal het slechte weer daar ongetwijfeld een rol in gespeeld hebben.

Deel dit bericht met je vrienden!