donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Margrietschool doet mee aan TV programma Zigzag

7 oktober 2009

ZWIJNDRECHT - Twee leerlingen uit groep 8 van de Margrietschool uit Zwijndrecht (Samira Zaha en Linda Hofman) deden mee aan het KRO-programma Zig Zag. Deze helden moesten nog voor de zomervakantie voor de eer van de Margrietschool gaan strijden. De opnames werden gemaakt bij een afvalverwerkingsbedrijf in Breda.

Daar moesten ze drie opdrachten uitvoeren waarbij ze munten konden verdienen om een voorsprong te krijgen tijdens het eindspel. Zo moesten ze bijvoorbeeld rolcontainers schoonspuiten, wat natuurlijk voor een grote kliederbol zorgde. Bij het eindspel was ook de klas uitgenodigd om hun medeleerlingen aan te moedigen.

Met een bus vol uitzinnige kinderen die allemaal in het blauw waren gekleed kon de eindstrijd beginnen. Na een zenuwslopende race wist de Margrietschool als eerste de eindstreep te halen en konden zij zo met de beker naar huis. De belevenissen van de Margrietschool zijn te zien op woensdag 7 oktober rond 16:50 uur en op de website van Zig Zag.

Foto : Petra Verhoeven

Deel dit bericht met je vrienden!