donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Vrouwen overvallen in woning aan de Straatsburgsestraat

3 oktober 2009 (door Hans Huisman)

ZWIJNDRECHT - Vrijdagavond 2 oktober vond een overval plaats op een woning aan de Straatsburgsestraat. Rond 23.00 uur werd bij de woning aangebeld. Op dat moment bevonden zich twee vrouwen in het pand. Het betrof de 44-jarige bewoonster en een 38-jarige vriendin. De bewoonster opende de deur waarop twee mannen zich de woning binnendrongen.

De mannen bedreigden de vrouwen met een wapen en doorzochten vervolgens de woning. Na enige tijd verlieten de mannen de woning en gingen er in een auto vandoor. Hierbij namen ze een onbekend geldbedrag mee. Onder dreigement van de twee mannen belden de vrouwen pas na enige tijd de politie. De vrouwen raakten niet gewond bij de overval.

De Politie Zuid-Holland-Zuid is een onderzoek gestart naar de zaak. Mensen die iets hebben gezien of gehoord kunnen de politie bellen via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief). Anoniem melden kan ook op telefoonnummer 0800-7000.

Deel dit bericht met je vrienden!