zondag 18 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Verkeerszuilen weggenomen, verdachten aangehouden

7 september 2009 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Een 18-jarige man, een 17-jarige jongen en 18-jarige vrouw uit respectievelijk Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en Hendrik-Ido-Ambacht zijn op de Brugweg aangehouden. Een agent zag daar in een bocht een personenauto met drie mensen erin stil staan. De agent liet de bestuurder hem volgen en toen beide voertuigen veilig stilstonden zag de agent in de auto twee verkeerszuilen liggen. Hij hield het drietal aan voor diefstal/baldadigheid. De verkeerszuilen waren mogelijk op de Burgweg weggenomen. De politie heeft ze in beslaggenomen en ze gaan zo snel mogelijk naar de rechtmatige eigenaar. Na verhoor zijn de drie in vrijheid gesteld.

Deel dit bericht met je vrienden!