woensdag 19 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Irritatie in parkeergarage

24 juli 2009 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - In een parkeergarage aan de Beneluxlaan is donderdagmiddag 23 juli een dusdanige irritatie ontstaan tussen twee personen dat het een mishandeling tot gevolg had. Een 72-jarige man uit Zwijndrecht wond zich op over het feit dat zijn voorganger in de parkeergarage de weg blokkeerde. Seinen, claxonneren, niets hielp. De 72-jarige stapte daarop uit en vroeg de andere automobilist (74 jaar uit Zwijndrecht) of hij iets door kon rijden. De situatie escaleerde echter daarop tussen de twee want er ontstond een handgemeen waarbij de 74-jarige een snee in zijn neus opliep. Een getuige haalde de twee uit elkaar en belde de politie.  Nadat de 74-jarige aangifte deed van mishandeling werd de 72-jarige aangehouden en verhoord op het politiebureau. Hij werd daarna weer in vrijheid gesteld. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit bericht met je vrienden!