dinsdag 20 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Groots scooter festijn in Heerjansdam

15 juni 2009

HEERJANSDAM - Het Waaldorp was voor de tweede keer het toneel van de Dutchlions Scooters. Voor de tweede keer werd het terrein van de ijsbaan in Heerjansdam ingenomen door voornamelijk Vespa liefhebber uit het Verenigd Koninkrijk.

Een bonte stoet van prachtige Vespa’s in alle kleuren en uitvoeringen. Vespa bestuurders die meer weg hadden van ruige motorduivels maar helemaal opgingen in hun liefde voor deze gemotoriserde tweewielers. Zaterdag stond er een rit door de Hoeksche Waard met maar liefst 320 Vespa op het programma. De tent op de ijsbaan in Heerjansdam was het decor van een groot muziekfeest op de zaterdagavond. Alle deelnemers vertrokken op zondag om op tijd de boot naar Engeland  te halen.

Foto’s door: Wouter Gorter LOCOM TV

Op de foto: De ijsbaan in Heerjansdam was het decor van het 2de Dutchlions Scooter weekend

Deel dit bericht met je vrienden!