zondag 28 november 2021

Alles over Zwijndrecht

VVGZ A1 pakt ook Supercup

8 juni 2009

ZWIJNDRECHT - Na de titel in de hoofdklasse heeft het A1- elftal van VVGZ ook de Supercup gepakt. Nadat het team van trainer John Vermeulen twee weken terug ook al Algemeen Hoofdklasse kampioen werd van het district Zuid 1, werd in de strijd om de Supercup bekerwinnaar  S.C. ‘t Zandt A1 verslagen. In Middelburg kwam VVGZ nog wel met 0-1 achter maar uitblinker Stefan Zwang maakte gelijk en in de verlenging kopte invaller Robin Benning de winnende binnen. Een prachtige prestatie van dit talentvolle team, waarvan een zestal spelers de A-selectie van VVGZ gaat versterken en de rest het volgend seizoen in de 3e divisie gaan uitkomen.

Op de foto: foto VVGZ A1

Lees meer over:

voetbal vvgz supercup
Deel dit bericht met je vrienden!