donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Koperdiefstal aan de Lindtsedijk

5 juni 2009

ZWIJNDRECHT - De politie onderzoekt de diefstal van koper. Op vrijdag 5 juni 2009 net na middernacht gingen agenten naar een melding van een verdachte situatie. Een oplettende burger vertelde dat er aan het einde van een doodlopend stuk van de Lindtsedijk in Zwijndrecht een onbekende auto stond. Iemand anders zei dat er twee mannen zich verdacht gedroegen rond de spoorlijn. Politiemensen zagen een man aankomen. Deze bevond zich op verboden terrein. Ze namen de 45-jarige verdachte uit Rotterdam mee. In de auto van de verdachte vonden politiemensen een hoeveelheid koperen leidingen. Deze bleken te komen van de spoorlijn.

Lees meer over:

lindtsedijk koperdiefstal
Deel dit bericht met je vrienden!