woensdag 19 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Irritatie bij het afrekenen mondt uit mishandeling en vernieling

18 mei 2009

ZWIJNDRECHT - De politie heeft op zaterdagmiddag 16 mei een 24-jarige vrouw uit Zwijndrecht aangehouden op de Karel Doormanlaan.  Ze wordt verdacht van mishandeling van een 45-jarige vrouw uit Rotterdam.

Laatstgenoemde wilde afrekenen in een supermarkt aan de Karel Doormanlaan maar werd daarbij gehinderd door kinderen. Toen ze daar wat van zei, viel de 24-jarige tegen haar uit en ging haar achterna naar de parkeerplaats. Ze provoceerde en schopte tegen de auto van de 65-jarige vrouw. Toen zei hierop uitstapte, ontstond er een worsteling waarbij de verdachte aan de haren van de Rotterdamse trok en haar nagels in haar huid zette. Personeel haalde de twee uit elkaar waarna de politie werd gebeld. De Zwijndrechtse werd ingesloten, de vrouw uit Rotterdam deed aangifte van mishandeling en vernieling van haar auto. Na verhoor werd de verdachte weer heengezonden. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit bericht met je vrienden!