woensdag 14 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Ramkraak mislukt aan de Burgemeester Jansenlaan

15 mei 2009

ZWIJNDRECHT - Op vrijdagochtend 15 mei 2009 omstreeks 05.05 uur kwam een melding bij de politie binnen dat er een personenauto met draaiende motor tegen de achtergevel van een juwelier aan de Burgemeester Jansenlaan stond. Bleek dat er was geprobeerd de achterpui te rammen.  De personenauto had zware schade aan de voorzijde. De achterdeur en de gevel van de juwelier raakten ook zwaar beschadigd. Desondanks is het niet gelukt om binnen te komen. De personenauto bleek kort daarvoor gestolen te zijn vanaf het Bosch te Zwijndrecht. De eigenaar heeft inmiddels daarvan aangifte gedaan. Personeel van de Unit Forensische Opsporing stelt een sporen onderzoek in. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Deel dit bericht met je vrienden!