donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Gewonden na aanrijding op de Lindtsedijk

11 mei 2009

ZWIJNDRECHT - Op de Lindtsedijk in Zwijndrecht vond op zaterdag 9 een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Een van de twee auto’s, bestuurd door een 21-jarige man uit Zwijndrecht,  kwam vanaf de rotonde aan de Burgemeester Bruïnelaan en reed richting de Lindtsedijk. De andere auto, die werd bestuurd door een 73-jarige man uit Zwijndrecht, kwam uit tegengestelde richting. Toen de auto’s elkaar naderden, kwam de eerste auto op de weghelft van de tweede auto, waardoor een frontale botsing is ontstaan.

De oorzaak is vermoedelijk dat de 21-jarige man werd afgeleid doordat hij een bakje met daarin een muis naast zich had staan. De 73-jarige man en zijn 71-jarige vrouw raakten door het ongeval gewond. De vrouw had een gebroken pols en enkele kneuzingen en ook de man liep kneuzingen op. Zij werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Lees meer over:

aanrijding lindtsedijk
Deel dit bericht met je vrienden!